1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. O çalıyor kamera kaydediyor!
O çalıyor kamera kaydediyor!

O çalıyor kamera kaydediyor!

Babasının yönlendirmesiyle çanta çalan 8 yaşında bir kız çocuğu, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

A+A-

Olay, Bornova Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Caddede duran 35 HFF 92 plakalı Fıat Doblo marka aracın içinden Betül Ö.'ye ait bir bayan çantası çalındı.

Çantanın kısa sürede çalındığını farkeden Betül Ö. de hemen polis ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Huzur Timleri, olayın çevrede bulunan bir evin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi.


Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Huzur Timleri, 8 yaşındaki D.A.'nın babası H.A.'nın yönlendirmesiyle çantayı aldığını belirledi. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayda küçük kız, cadde üzerinde duran aracın birkaç kez yanına gelerek araç içerisinde bulunan çantayı almaya çalışıyor.

Birkaç deneme sonunda 8 yaşındaki D.A., babasının yönlendirmesi sonucu çantayı alıp boynuna astıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

Olay sonrası Huzur Timleri tarafından düzenlenen operasyonda hırsızlık zanlısı baba ve kızı yakalandı. Baba ve kızın daha önceden benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız