1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ODA BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
ODA BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODA BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Rize İli Oda Borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, genel sekreterleri katılımıyla gerçekleşti

A+A-

Oda Borsa Müşterek Toplantısı Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Rize Ticaret ve sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Rize Oda Borsa Akademik Danışmanı Alaattin Kızıltan katılımıyla Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapıldı.

oda2-001.jpg

Rize İli Oda Borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, genel sekreterleri katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü.

oda1-001.jpg

Ev sahibi Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mert’in açılış konuşmalarından sonra katılımcıların Rize’nin çay sanayisi, turizm sektörü ve yapılan ve yapılmakta olan projeler İlin mevcut durumu hakkında bilgiler vererek gelişimi için neler yapılması gerektiği konuşuldu.

1-005.jpg

2-004.jpg

3-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum