1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. OFF ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ
OFF ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

OFF ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Aksu Festivali kapsamında yapılan Karadeniz Mahalli Off Road Kupası (KAMOK ) 2. Ayak Giresun yarışması nefes kesti. 1'inciliği ise Ardeşen ekibi kazandı.

A+A-

Yarışlara Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Karabük ve Sinop'taki off-road kulüplerinden 20 araç katıldı. Yarışmaları 16 araç tamamlayabildi.

offroad4-002.jpg

Zor ve çekişmeli gecen etap yarışmaları sonunda genel klasman sonuçları belirlendi. Eski Seka Aksu arazisinde yapılan yarışmalarda genel klasmanda birinciliği Mustafa Akcanca-Kadir Küçükaydın (Rize Ardeşen), ikinciliği Sinan Çelebi- Hasan Çelebi (Giresun) ve üçüncülüğü Mustafa Güner-Eyüp Sali (Trabzon ) kazandı. Genel klasmanda dereceye giren yarışmacılara kupaları Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak tarafından verildi. 

offroad3-002.jpg

KAMOK 2. Ayak Giresun yarışlarında görev alan Ertan Özgen, Burak Durak, Abdulkadir Güneysu, Güven Abdioğlu, Nuri Peri, Süleyman Gönenç ve Cengiz Kesicioğlu ve diğer katkıda bulunanlara plaket verildi.

offroad1-002.jpg

offroad2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız