1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÖĞRENCİLERİN BİLİMSEL ÇALIŞMA SERGİSİ AÇILDI
ÖĞRENCİLERİN BİLİMSEL ÇALIŞMA SERGİSİ AÇILDI

ÖĞRENCİLERİN BİLİMSEL ÇALIŞMA SERGİSİ AÇILDI

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Tübitak Bilim Fuarı sergisi düzenlenen törenle açıldı.

A+A-

Fuar açılışına, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kaymakam Refiki Murat Karaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, siyasi parti ilçe başkanları, kurum müdürleri, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

serg1-003.jpg

Kaymakam Aslan öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler konusunda bilgi alıp, çalışmaların amaç ve hedefleri konusunda sohbete bulunarak, “Meslek Lisesi öğrencilerimizin, aldıkları eğitimden istifade ederek hazırladıkları projelerin, bir hayli çaba sarf edilmiş olduğu izlenimini edindim. Projeler geliştirilebilir ve günlük hayatta kullanılabilir. Öğrencilere ve danışman öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

serg6-002.jpg

Sergide öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç projeler katılımcıların ilgisini çekerken, zaman zaman neşeli anların yaşanmasına da neden oldu.

serg5-002.jpg

serg4-002.jpg

serg7-003.jpg

serg3-003.jpg

serg2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum