1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÖĞRETMENLER VERÇENİK ZİRVE TIRMANIŞINDA
ÖĞRETMENLER VERÇENİK ZİRVE TIRMANIŞINDA

ÖĞRETMENLER VERÇENİK ZİRVE TIRMANIŞINDA

Pazarlı öğretmenler, ÇAYDOSK Dağcılık Kulübünün organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen zirve tırmanışını başarıyla tamamladılar.

A+A-

Kaçkar Sıradağlarının en yüksek 2. Zirvesi olup, dağcılık sporunun en zor parkurlarından biri olan Verçenik Dağı (3711 Metre) Zirve tırmanışına katılan Pazar Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulu Sınıf Öğretmenleri Bülent Sandıkçı ile Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Can, ÇAYDOSK Dağcılık Kulübünün organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen zirve tırmanışını başarıyla tamamladılar. 

zirve2.jpg

Türkiye'nin teknik anlamda en zor dağı olduğu ifade edilen Verçenik Dağı Zirve faaliyeti yaklaşık 12 saat sürerken öğretmenler zirveye ulaşmayı başardılar.

zirve1.jpg

Öğretmenler, Verçenik Zirve Tırmanışını öğrencilerine hediye ettiklerini ifade ederken amaçlarının Karadeniz' i ve Karadeniz’de yapılan doğa sporlarını tanıtarak, öğrencilerine rol model olarak örnek olmak olduğunu belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum