1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. OKS Rize birincisine telefon ödülü
OKS Rize birincisine telefon ödülü

OKS Rize birincisine telefon ödülü

OKS Türkiye 221'incisi ve Rize İl birincisi olan Hakan Gencer, Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz tarafından cep telefonu ile ödüllendirildi.

A+A-

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavında (OKS) Türkiye 221'incisi ve Rize birincisi olan Hakan Gencer, cep telefonu ile ödüllendirildi.
Tercih ettiği Ankara Fen Lisesi'ne yerleştirilen Gencer, okuluna kayıt için ailesiyle birlikte Ankara'ya hareket etmeden önce öğrenim gördüğü Pazar Anadolu Dershanesi'ni ziyaret ederek öğretmenleriyle vedalaştı.

Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, dershanede yapılan törende Gencer'e başarısından dolayı cep telefonu hediye etti.
Gencer, başarının iyi bir temel ve altyapı ile mümkün olabileceğini belirterek, ''Başarımda ailem, okulum ve öğretmenlerimin katkısı çok oldu. Bu başarımı onlara borçluyum'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum