1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Oktay Çevik, Hacıoğlu ve Narin Ardeşen'de
Oktay Çevik, Hacıoğlu ve Narin Ardeşen'de

Oktay Çevik, Hacıoğlu ve Narin Ardeşen'de

Ardeşenspor'un hocalığına getirilen Oktay Çevik; Murat Hacıoğlu ve Mehmet Narin'le birlikte Ardeşen'e gelerek basının karşısına çıktılar.

A+A-

Ardeşenspor Sosyal Tesisleri bünyesinde yer alan Patulya Otel’de; kulüp yönetimi, Teknik Direktör Oktay Çevik, teknik ekip, takımı şampiyonluğa taşıyan futbolcular, alt yapının tüm sporcuları ve takıma yeni transferler olarak düşünülen Murat Hacıoğlu ile Mehmet Narin’in de katıldığı bir basın toplantı düzenlendi.

oktaycevik_mehmetcirakoglu.jpg

Burada konuşan Ardeşenspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çırakoğlu, BAL’a yükselmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, asıl hedeflerinin 3. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

ard4.20140517002305.jpg

Çırakoğlu, “Ardeşenspor bu sene BAL’a çıkarak hedefini 3. Lig olarak belirlemiştir. Ardeşenspor Kulübü alt yapısıyla, bu sene 3. Lig hedefiyle büyük kulüp olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Bu hedefler doğrultusunda ilk olarak bu topraklarda doğmuş Türk futbolunda futbolculuk ve hoca olarak kendini ispat etmiş Oktay Çevik Hocamızı camiamızın başına getirerek önemli bir adım atmıştır. Ardeşenspor kulübü olarak Bölgesel Amatör Ligi’ni geçiş ligi olarak görüyor ve burada kalıcı olmak istemiyoruz. Hedefimiz 3. Lig. Hedefimiz büyük olduğu için Oktay hocamız da bizi kırmayarak kendi topraklarında görev yapmak için gelmiştir. Oktay hoca kulübün başına tam yetkiyle gelmiştir. Transferlerde tam yetkilidir.” diye konuştu.

oktaycevik2.jpg

Teknik Direktör Oktay Çevik de Ardeşenspor’u tercih etme sebebini anlatarak, “Ben bir teknik direktörüm. Mesleğim bu. Teknik direktörün ligi olmaz. Lig kıyaslama lüksü yoktur. Bir yerde bir proje, vizyon, heyecan varsa ve talep ediliyorsa oraya gidilir. Bazı dostlarımın, ‘geri adım atmışsın’ gibi söylemleri olmasına rağmen ben öyle düşünmüyorum. Birincisi buradaki projenin başında olmanın heyecanı. Özellikle başkan ile uzun süredir konuşuyor ve Ardeşenspor’u takip ediyorduk. Ardeşenspor’un geldiği bu önemli nokta için öncelikle tebrik ediyorum. BAL, geçiş ligidir. Bunun farkındayız. Buranın yetiştirdiği çok önemli oyuncular bizi kırmayarak kadromuzda olmaya gönüllüler. Murat Hacıoğlu ve Mehmet Narin gibi değerli isimlerle görüşüyoruz. Yarın bir gün Erhan Namlı gibi isimler kadromuzda yer alacak ve en önemlisi ise bu takımı buraya taşıyan şampiyon çocuklarımız var. Burada görevde olduğum sürece güzel işler yaparak takımımızı 3. Lig’e çıkarmak istiyorum. Ardeşen’in yörede futbol şehri olduğunu zaten biliyoruz. Ben de 17 yaşında buradan çıktım. Uzunca yıllar futbol oynadım, antrenörlük yaptım. Şimdi bu birikimle beraber Ardeşenspor’a katkı yapacağım için hem heyecanlıyım hem de arzu ve istekle doluyum. Bu kulübe ve vizyona uygun heyecan yaratacak psikolojik olarak üstünlük sağlayacak. Bizi hedefe taşıyacak transferler yapacağız. Yönetim kurulumuzdaki isimlerin hepsi çocukluk arkadaşlarım ve dostlarım. Ardeşen; doğduğum, futbola başladığım yer. Sayın Başkanımız Mehmet Çırakoğlu’ndan böyle bir teklif geldiği zaman çok mutlu oldum. Çünkü bir yerde Ardeşen’in adı geçiyorsa benim için gerisi teferruattır.” dedi.

murathacioglu_mehmetnarin.jpg

oktaycevik.jpg

ard3.20140517002401.jpg

ard2.20140517002415.jpg

ard1.20140517002444.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum