1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Oktay Çevik Pazarspor'da ilk idmanına çıktı
Oktay Çevik Pazarspor'da ilk idmanına çıktı

Oktay Çevik Pazarspor'da ilk idmanına çıktı

Pazarspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Oktay Çevik, bugün ilçeye gelerek ilk idmanına çıktı ve akşam da sözleşme imzaladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor’da Göztepe maçının ardından görevinden ayrılan Hasan Çelik’in yerine teknik direktörlüğe getirilen Oktay Çevik bugün saat 13.30’da yardımcısı Adem Nebioğlu ve kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya ile birlikte ilk idmanına çıktı.

oktay5.jpg

Antrenmanda futbolcuların gayet neşeli oldukları gözlenirken kendileriyle tek tek ilgilenen Çevik, kalan 5 maçta üst seviyede bir performans ortaya koyacaklarını ve bunun için de herkesin iki kat efor sarfetmesi gerektiğini söyledi.

oktay1.jpg

Akşam saatlerinde de kulüp tesislerinde düzenlenen törenle sözleşme imzalan Teknik Direktör Çevik, Pazarspor’un kendi takımı olduğunu ifade ederek, “Pazarspor benim takımım. Çalıştırırken hocası, dışarıdayken taraftarıyım. Bu süreçte bana böyle bir görev teklif edildiğinde hiçbir neden sunmadan takımımıza katkı yapmaya geldim.” dedi.

oktay2.jpg

Çevik, bu anlamda taraftar, basın ve her kesimin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “Pazarspor sıradan bir 2. Lig takımı değildir. Rize’ye bağlı bir 2. Lig takımı gibi değil. Bu ayrı bir misyonu olan çok önemli bir kulüptür ve yaşaması gerekiyor. Yıllarca Türk futboluna hizmet vermiş ve önemli değerler üretmiştir. Dolayısıyla bu kulübün yaşaması Türk futbolu için de çok önemlidir. Bu nedenle lig sonuna kadar benim özellikle ricam takımımıza sonuna kadar destek olunmasıdır” diye konuştu.

pazarspor4.20150401230831.jpg

Taraftara seslenen Çevik, kalan haftalarda bir kıpırdanma beklediğini söyleyerek, “Başka Pazarspor yok. Belki içinde bulundukları için buradaki insanlar Pazarspor’un Türk futbolundaki kıymetini tam olarak görememiş olabilirler. Yoksa Pazarspor çok önemli bir kulüptür. Bu süreç taraftarsız ve basınsız aşılmaz. İnanın bana bu saydığım nedenler futbolcudan daha önemlidir. Futbolcunun formundan daha önemlidir taraftar ve basının desteği. Futbol takımının kendi içindeki değişimden daha önemlidir. Futbolcudan ve benden daha çok görev düşüyor basınımıza ve taraftarlarımıza.” ifadelerini kullandı. 

pazarspor3.20150401230859.jpg

Kalan son 5 maçla ilgili de konuşan Oktay Çevik, “İçerdeki 2 maçı mutlaka kazanıp dışarıdaki 3 maçtan da en az 2 puan çıkarmamız gerekiyor. 38’i bulabilir. Buradan hareket edeceğiz. Birbirine yakın takımlar var. Pazarspor şu anda sıkıntılı gibi gözüküyor ama her şey 1 maç kazanmaya bakıyor. Biz bunu inşallah Gümüşhane ile başlayıp devam ettireceğiz” dedi.

galeri.gif

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum