1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Oktay Çevik’ten maç sonu değerlendirmesi
Oktay Çevik’ten maç sonu değerlendirmesi

Oktay Çevik’ten maç sonu değerlendirmesi

Pazarspor evinde oymadığı kritik maçta Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalırken Teknik Direktör Oktay Çevik, skoru ve son durumu değerlendirdi.

A+A-

Pazarspor Teknik Direktörü Oktay Çevik, yaptığı değerlendirmede, “Ben takımımın ortaya koyduğu mücadeleden, oyun ve disiplinden memnunum. Ama bu aşamada Pazarspor’un iyi oyunu sıkıntımızı çözmüyor. Bazı ufak tefek eksiklerimizi giderip bu ligi rahat bir şekilde bitireceğimize inancım tamdır. Buraya gelip bize umut bağlamış, destek vermiş taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları şimdilik üzmüş gibi görünebiliriz ama çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Pozisyon da ürettik. Bazı tercih, koşu hatalarımız var. Futbol şansı da bugün pek yanımızda değildi. Her şeye rağmen memnunum. Bu taraftar da böyle arkamızda olduğu müddetçe bu ligi rahat bir şekilde bitireceğiz. Bundan hiçbir endişe, paniğimiz yok. Çocukları da kutluyorum; ellerinden geleni yaptılar. Böyle sıkıntılı dönemlerde her şeyi doğru yapmak da kolay değil. Ona rağmen çocuklar oyunun neredeyse tamamına yakınında kontrolü elimizde tuttular. Ama olmadı; futbol. Devam edeceğiz.” dedi.

oktaycevik.20150412194757.jpg

Kalan 3 maçın 2’sinin dışarıda oynanacağı yönündeki soruya ise Çevik şu cevabı verdi: “Biz her zaman her şeyi yapacak çaptayız. Şu kısa sürede bunu gördüm. Çocuklarda da bu inanç var. Tabi yukarıdan aşağıya indiğimiz için kırık döküğüz. Bunları tamir etmeye çalışıyoruz. Bunun da büyük bölümünü hallettik. Bugün, dediğim gibi iç saha oyunları kolay değildir. Ama önümüzdeki maç Nazilli deplasmanında çarpıcı bir şey yapacağız. Ben buna kalben inanıyorum.”

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum