1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. OKTAY ÇEVİK'TEN PAZAR'A İLK MESAJ
OKTAY ÇEVİK'TEN PAZAR'A İLK MESAJ

OKTAY ÇEVİK'TEN PAZAR'A İLK MESAJ

Hasan Çelik'in istifasıyla yeniden Pazarspor teknik direktörlüğüne getirilen Oktay Çevik, ilk açıklamasını pazar53'e yaptı. İşte Çevik'in o açıklaması:

A+A-

PAZAR53
Ligin bitimine 5 hafta kala Pazarspor’da teknik kadro değişikliği yaşandı.

Bugün oynanan Pazarspor – Göztepe maçının ardından konuk ekibin müsabakayı 2-0 kazanmasıyla Pazarspor teknik direktörü Hasan Çelik ile yollar ayrıldı.

Maç sonrası yönetim kurulunun yaptığı kısa toplantının ardından Pazarspor teknik direktörlüğüne Oktay Çevik getirildi. Çevik’in yardımcılıklarına ise Pazarspor altyapı hocalarından Adem Nebioğlu ile önceki dönemde yine Pazarspor’da görev alan Kenan Sivrikaya getirildi.

23077.jpg

ÇEVİK: "PAZAR'DAN EMİR GELDİ; GELİYORUZ"

Pazar53 editörüne açıklamalarda bulunan Pazarspor’un yeni teknik direktörü Oktay Çevik, “Pazar benim memleketim. Başkan ardı ve çağırdı, geliyorum. Ben olaya para, pul veya başka bir açıdan bakamam.  Pazarspor bana yardımcı hocalık yap dese onu yaparım. Bize ihtiyaç var, emir telaki ettik ve geliyoruz. Mesele kalan 5 maçta iyi sonuçlar alıp takımımızı ligde tutmaktır.” dedi.

"5 HAFTA PAZAR EL ELE VERECEK"

Hasan Çelik’in istifasına üzüldüğünü de söyleyen Çelik, “Hasan Hoca benim hem takım arkadaşım hem de öğrencim. Gönül isterdi ki iş bu noktaya gelmesin. Ancak takımda yeni bir heyecan ve kan değişikliği gündeme gelmiş. Bizim hoca olarak her zaman karşılaşabildiğimiz durumlar. Salı günü Pazar’da olacağım. Basını, taraftarı, yönetimi ile el ele verip takımımızın kalan 5 maçta en iyi sonuçları alarak sıkıntısız bir şekilde ligi tamamlaması için mücadele vereceğiz.” diye konuştu. (Kaynak: www.pazar53.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum