1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÖKTEN ÇAY ÜRETİCİLERİNİ YERİNDE ZİYARET ETTİ
ÖKTEN ÇAY ÜRETİCİLERİNİ YERİNDE ZİYARET ETTİ

ÖKTEN ÇAY ÜRETİCİLERİNİ YERİNDE ZİYARET ETTİ

MHP Rize Milletvekili adayı Ömer Ökten, Pazar'da çocukluğunun geçtiği köylerde çay üreticileriyle bir araya gelip seçim çalışmalarını sürdürdü.

A+A-

MHP Rize Milletvekili Adayı Ömer Ökten, Pazar'da çocukluğunun geçtiği köylerde çay üreticileriyle bir araya gelip seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milliyetçi Hareket partisi Rize Milletvekili Adayı Ökten, seçim çalışmalarını Pazar’ın köylerinde devam ettirdi.

“Bugünümü çocukluğumun geçtiği yerlere ayırdım.” diyen Ökten, “Çay toplayan dostlarımla karşılaştım. Onların dertlerini sorunlarını dinledim. Çayda durum hiç de öyle söylendiği gibi değil. Zorluklar her geçen gün artarak devam ediyor. Devletin artik çay politikasını yeniden gözden geçirip önlem almasının zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bölgemizin tek geçim kaynağı olan çay olumsuz sinyaller veriyor, üreticisini artik memnun etmiyor. O nedenle devlet artik yeni bir anlayışla çaya sahip çıkmalı. Çaya yeni bir hüviyet kazandırmalı. Bunda da tek çözüm yolu çaya milli ürün statüsü verecek olan çay kanunudur. Üretici bizzat çay tarımını kendisinin yapacağı şekilde devlet tarafından özendirme adına desteklenmeli. Çaydan bölgemize giren para yine bölgemizde kalmalıdır.” şeklinde konuştu.

okten05.jpg

okten03.jpg

okten04.jpg

okten02.jpg

okten01.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum