1. HABERLER

  2. ARAŞTIRMA

  3. RİZE

  4. ÖKTEN: 'PAZAR'IN ÇOK SORUNU VAR'
ÖKTEN: 'PAZAR'IN ÇOK SORUNU VAR'

ÖKTEN: 'PAZAR'IN ÇOK SORUNU VAR'

MHP Rize Milletvekili adayı Ömer Ökten, seçim çalışmalarını devam ettirdiği Pazar'da kurumsal ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili Adayı Ömer Ökten, Pazar'da kurumsal ziyaretlerle seçim çalışmalarını devam ettirdi.

Pazar'ın sorunlarının fazla olduğunu ifade eden Ökten "Secim çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Özellikle ilçem Pazar’da şahsıma ve partime gösterilen teveccüh beni ziyadesiyle memnun etmektedir. Bugün adliye, kaymakamlık ve hastane ziyaretlerimiz oldu. Özellikle hastane çalışanlarını moralsiz gördük. Gerçeği öğrendiğimizde biz de çok üzüldük ve onlara hak verdik. Çalışma şartlarının kötülüğü hasta hekim ilişkilerinin sağlıksız zeminde yürütülmesi konusunda hükümetin duyarsızlığına tanık olduk. Kamu çalışanlarında genel bir memnuniyetsizlik var ki hak da verdik. Çünkü herkesin geçim derdi had boyutta. Muhtemelen herkesin kredi kartı dolmuş belki de aldıkları krediyi geri ödemekte zorlanışları ve buna benzer bin bir güçlükler onların yakasında. Pazar’ın sorunları çok. Bunları vatandaştan yüz yüze dinliyor ve partimizin seçim beyannamesindeki vaatlerini onlarla paylaşıyoruz. Halkımızla iç içe olmak onların sorunlarını dinlemek onlara çözüm önerilerimizi aktarmak bize büyük mutluluk vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın, hemşehrilerimin Mübarek Berat Kandilini tebrik eder memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum