1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Oltayla 12 kiloluk levrek yakalıyor!
Oltayla 12 kiloluk levrek yakalıyor!

Oltayla 12 kiloluk levrek yakalıyor!

Karadeniz'de adeta balık bolluğu yaşanıyor. Ağırlığı 12 kilograma kadar çıkan levreklerin çömlekçi deresinde olta ile yakalanması şaşkınlığa neden oldu.

A+A-

En lezzetli balıklar arasında gösterilen levrek, balıkçıların rüyalarını süslüyor.
Özellikle derelerin denize döküldüğü alanlarda bolca bulunan levrek avı için balıkçılar oltalarını alarak dere ağızlarına akın ediyor. Bazı balıkçılar 1-2 kiloluk levrek avlarken, bazı balıkçılar ise 12 kilogram ağırlığında levrek avlamanın keyfini yaşıyor.

Trabzonlu balıkçılar Ali Şener (60) ve Serkan Hacısalihoğlu (35) tarafından Giresun'un Görele İlçesi Çömlekçi Deresi'nin ağzında olta ile avlanan levrekler görenleri hayrete düşürüyor. Hacısalihoğlu, 1 saatlik çaba sonunda tuttukları levreklerle objektiflere gururla poz verirken, tuttukları 12 kilogramlık levreğin tahmini olarak 25 yaşında olduğunu söylüyor. Kendisinden küçük balıkları yiyerek beslenen levrek ise maharetli balıkçıların oltalarına yakalanmaktan kurtulamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız