1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Ölü numarası yaptı İHA yakaladı!
Ölü numarası yaptı İHA yakaladı!

Ölü numarası yaptı İHA yakaladı!

Nevruz olaylarında ölü numarası yapan gösterici İHA kamerası açıkken bakın nasıl canlandı!

A+A-

Nevruz kurnazları:
Fotoğraflarda
ölü süsü verdiler

Türkiye'deki nevruz kutlamalarını ve ardından çıkan olayları bu fotoğraflarla dünyaya geçtiler. Ancak bu kareler çekildikten sonra inanılmaz aldatmaca ortaya çıktı. Olayları görüntüleyen İHA kameramanı yerde hareketsiz yatan bu iki göstericiyi görüntülemeye devam etti.
Cumartesi günü Van'daki izinsiz Nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylarda birçok polis ve gösterici yaralanmış, 1 gösterici de hayatını kaybetmişti.


Van'ı savaş alanına çeviren göstericiler kaldırım taşlarını söküp polise atmışlardı. Van'daki olaylar sırasında kameralara yansıyan bir görüntü dikkat çekiciydi.

Olaylar sırasında yerde yatan ve öldü sanılan iki gösterici vardı. Tüm ajanslar yerde yatan göstericinin olaylar sırasında öldüğü sanılan gösterici olduğunu iddia etti. Gerçek ise sadece İHA kamerasındaydı.

Olaylar esnasında polise taş atarken görüntülenen gösterici olayların ilirleyen saffasında ölü gibi yerde yatarken görüntülendi.Basın mensuplarının ilgi gösterdiği bu fotoğrafın altındaki gerçek İHA kameramanının sabrıyla ortaya çıktı.

Yerde ölü gibi yatan ve dakikalar önce polise taş yağdıran gösterici etrafına bir süre bakındıktan sonra basın mensuplarının gittiğini görüp ayaklandı.Ama hesaba katmadığı birşey vardı, İHA kamerası oradaydı.

Dakikalarca yerde ölü gibi yatan şahsın ayaklandığında ise hiç birşeyinin olmadığı anlaşıldı. Tüm basın kuruluşlarının Vandaki olaylarda 1 kişi öldü diye verdiği bu görüntülerin gerçeği yansıtmadığı, yerde yatan şahsın ayaklanmasıyla ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum