1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. OMUZUNDAN HİÇ İNMİYOR
OMUZUNDAN HİÇ İNMİYOR

OMUZUNDAN HİÇ İNMİYOR

OMUZUNDAN İNMEYEN 15 GÜNLÜK MUHABBET KUŞUYLA HER YERE BİRLİKTE GİDİYOR

A+A-

Trabzon'da henüz 15 günlük olan muhabbet kuşunun sahibi ile 'muhabbeti' dikkat çekiyor. Sahibinin omzundan hiç inmeyen minik kuş, her yere onunla gidiyor. 

Trabzon’da yaşayan Erdal Acuner (65) henüz 15 günlük muhabbet kuşunu çok sevdiğini söylüyor. Kuşun kendisine 'Babacık' diye seslendiğini kendisinin de kuşa 'Yusuf' ismini verdiğini belirten Acuner, "Yusuf'un babası yaklaşık 1 ay önce evde kazayla öldü. Bu duruma çok üzüldüm. O kadar üzülmüştüm ki mezarını evin bahçesine yaptım. Onunla da çok iyi anlaşıyordum. 'Şampiyon Trabzon' diye bağırıyordu. Şimdi onun acısını yavrusu ile unutmaya çalışıyorum" dedi.

kus1.jpg

Yavru kuşu yanından hiç ayırmadığını belirten Acuner "Henüz 15 günlük olmasına rağmen ona çok alıştım. Evden her çıkışımda arkamdan 'babacık' diye sesleniyor. Ben de omuzuma alıp onunla her yere gidiyorum. Kahveye nereye gidersem onu hep peşimde getiriyorum. Omuzundan hiç inmiyor. Ben ona o da bana çok alıştı. Kendi elimle besliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum