1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman Aşkın Bak'a Rize'de sıcak ilgi
Osman Aşkın Bak'a Rize'de sıcak ilgi

Osman Aşkın Bak'a Rize'de sıcak ilgi

İstanbul Milletvekili, AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, uğradığı sanayi esnafında kaynak makinesini eline alıp kaynak yaparken; çocukla çocuk, sporcuyla sporcu oluyor.

A+A-

İstanbul Milletvekili, AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Rize’de yoğun bir seçim atmosferi yaşarken, ziyaret etmedik ev uğramadık iş yeri bırakmıyor.

bak6-003.jpg

Sıcakkanlılığı ve sempatik kişiliğiyle kısa sürede seçmenle kaynaşan Bak, uğradığı sanayi esnafında kaynak makinesini eline alıp kaynak yaparken; çocukla çocuk, sporcuyla sporcu oluyor.

bak7-002.jpg

Güreş Federasyonu Başkanlığında da bulunan Bak, minderde çocuklarla güreşe tutuşurken, spor salonunda basket oynayan gençlerle de potaya top atıyor.

bak5-004.jpg

“Rize’nin sıcakkanlı insanları ile kısa sürede aynı frekansı yakaladık” diyen Bak, “Rize benim memleketim. Her ne kadar İstanbul milletvekili olsam da hiçbir zaman memleketimle bağlarımı koparmadım. Pazar’daki köyümde kendi evime sürekli gidip geldim. Önceki dönemde, İstanbul milletvekili olmamız nedeniyle daha çok o bölgedeki sorunların çözümü noktasında mesai harcadım. Bu dönem memleketim Rize’den milletvekili adayı olmam hasebiyle de daha bir kaynaşıp, tanışma imkânım oldu memleketim insanıyla. Şunu gördüm ki Rize insanının sıcakkanlılığı hiçbir şeye değişilmez. Sanayi esnafıyla beraber kahvaltı yapıyoruz bakıyorsun tulum çalıyor, kolundan kaldırıp horona sokuyorlar. Eline kaynak makinesini alabiliyorsun. Spor salonuna gidiyoruz minik güreşçilerle sarmaş dolaş olabiliyoruz. Elimize basket topunu tutuşturup, ‘hadi bul potayı’ diyebiliyorlar. Bu samimiyet dünyanın hiçbir yerinde Rize kadar doğal olamaz. Hayatımın inanın en güzel günlerini geçiriyorum şu an Rize’de. Bu güzel insanlarla beraber olup, hizmet etmek bizim boyun borcumuzdur. Önümüzde Rize’yi yeniden inşa edecek projeler var. Bunların takibi güçlü bir yapı ile olur. Bizlere sahip çıkan Rizeli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

bak8-002.jpg

Türkiye siyasetine de değinen Bak, “Ben her yerde bunu ifade ediyorum; aman bir oyun kıymetini bilelim. Bir oy bin oyunu bozar. Seçim günü ihmalkâr olmayalım, sandığa gidelim, geleceğimize oy verelim. Bu ülkeyi karıştırmak isteyen iç ve dış düşmanlara fırsat vermeyelim. Halkın adamı Recep Tayyip Erdoğan ve yaptığı hizmetler dışarıdakilere ve onların içerdeki maşalarına batıyor. Bu ülkeyi karıştırmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için akıl almaz oyunlar oynanıyor. Biz bu oyunları, sandıkta kullanacağımız oyumuz ile bozmakla mükellefiz, sorumluyuz. Çoluk çocuğumuzun geleceği, ülkemizin istikbali için bu ülkenin insanı tüm oyunları bozacak dirayete sahiptir. İnşallah 7 Haziran’da Rize ile birlikte Türkiye bunu dost düşman herkese gösterecek.” diye konuştu.

video1.png


Osman Aşkın Bak'a Rize'de sıcak ilgi paylaşan: pazar53

bak9-001.jpg

bak4-004.jpg

bak3-004.jpg

bak2-005.jpg

bak1-004.jpg

bak11-001.jpg

bak10-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum