1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman Aşkın Bak'tan müthiş performans
Osman Aşkın Bak'tan müthiş performans

Osman Aşkın Bak'tan müthiş performans

NATO toplantıları nedeniyle yoğun yurt dışı seyahatlerinin yanı sıra meclis çalışmalarına rağmen seçim bölgesi Rize'yi ihmal etmeyen milletvekili Osman Aşkın Bak, hafta sonu Pazar, Ardeşen ve Fındıklı’da bir dizi temaslarda bulundu.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Hafta sonu Rize merkez ve ilçelerinde bir dizi temaslarda bulunan Rize Milletvekili Osman Aşkın bak, yoğun temposuna rağmen seçmen ve teşkilatları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  

bak1-022.jpg

AK Parti Pazar İlçe başkanı Nurettin İnce, Milletvekili Bak’ın bölgenin sorunlarına olan ilgisi ve çözüm noktasındaki desteklerine teşekkür ederek, “Rize milletvekilimiz Osman Aşkın Bak NATO Türk Parlamenterler Komisyonu Başkanı olması nedeniyle Nisan ayının yurt dışındaki NATO toplantılarını bitirdikten sonra ayağının tozuyla memleketi Rize’ye dönerek pazar günü AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısına, ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rize İl Müdürlüğünün düzenlediği arıcılık yapan çiftçilere kovan dağıtım toplantısına katıldı. Ardından TFF 2. Lig Beyaz Grupta Pazar İlçe Stadında oynanan Pazarspor – Anadolu Üsküdar maçını izledi. Rize 1. Amatör Küme’de şampiyon olan Pazar Zaferspor’un, Günesysuspor ile Pazar Sentetik Sahada oynadığı ligin son maçını da bir süre izleyen vekilimiz, daha sonra Ardeşen’de Süper Lig takımımız Ardeşen GSK Bayan Hentbol takımlarının maçlarını seyrettikten sonra Ardeşen ve Fındıklı AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Akşam Pazar ilçesinde Derinsu köyündeki evinde kaldıktan sonra Ankara’ya meclise döndü. Yoğun çalışma programına rağmen seçim bölgesini ihmal etmeyen ve hemen her ay seçmen ile buluşan, teşkilatları yoklayan sayın vekilimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

galeri.gif

bak2-022.jpg

bak3-022.jpg

galeri.gif

bak4-018.jpg

bak5-016.jpg

galeri.gif

bak6-010.jpg

bak7-006.jpg

bak8-006.jpg

galeri.gif

bak9-005.jpg

bak10-007.jpg

bak11-005.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum