1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Otomobil nehre yuvarlandı: 2 ölü 1 kayıp
Otomobil nehre yuvarlandı: 2 ölü 1 kayıp

Otomobil nehre yuvarlandı: 2 ölü 1 kayıp

Artvin'de dün akşam saatlerinde içindeki 3 kişi ile birlikte Çoruh Nehri'ne uçan otomobile sabah saatlerinde ulaşıldı

A+A-

Haber güncelleme: 22.05.2018 11:27:48
Artvin’de dün akşam bir otomobilin Çorun Nehri'ne düşmesi sonucu meydana gelen kazada kaybolan 3 kişiden 2’sinin cesedine ulaşılırken, 3. şahsın cesedini arama çalışmaları sürüyor. 

arama8.jpg

Dün akşam saatlerinde Artvin-Şavşat Karayolunun yaklaşık 40. kilometresi Bağcılar Köyü civarında meydana gelen kazada Kerim Çiftçi’nin kullandığı 08 AR 685 plakalı otomobil nehre düştü. 

arama7.jpg

Kazada Kerim Çiftçi ile araçta bulunan Dursun Gül, Selim Aksakal, suya kapılarak kayboldu. AFAD, Jandarma ve Hopa Deniz Polisi ekiplerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik arama kurtarma ekibinin çalışmaları neticesinde ilk olarak kaza yerine yaklaşık 200 metre uzaklıkta aracın içinde Dursun Gül’ün cesedi bulundu. Arama kurtarma çalışmalarının devamında da kaza yerine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Kerim Çiftçi’nin cesedine ulaşıldı. Selim Aksakal’ı arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. 

arama6.jpg

Arama kurtarma çalışmalarına katılmak için Ankara’dan 10 kişilik Jandarma Arama Kurtarma Ekibi ile Trabzon’dan 7 kişilik sahil güvenlik ekibinin kente geldiği öğrenildi. 

arama5.jpg

Kazada kaybolan kişilerin yakınları da nehir kenarlarında arama kurtarma çalışmalarını izliyor.  

arama4-001.jpg

arama3-001.jpg

arama2-002.jpg

arama1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız