1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. ÖZDİLEK: KILIÇLA YAŞAYAN KILIÇLA ÖLÜR!
ÖZDİLEK: KILIÇLA YAŞAYAN KILIÇLA ÖLÜR!

ÖZDİLEK: KILIÇLA YAŞAYAN KILIÇLA ÖLÜR!

Yıllarca hep futbolcuların hoca değiştirdiği Rize'de Şifo Mehmet maç sonrası böyle giydirdi: 'Kılıçla yaşayan kılıçla ölür, bunu iyi düşünün bu ne demektir'

A+A-

Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3-0 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından, “Kılıçla yaşayan kılıçla ölür, bunu iyi düşünün bu ne demektir” dedi.

Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor’un Kardemir Karabükspor’a evinde 3-0 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Maç öncesi düşüncelerinin sahadaki ile örtüşmediğini belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Sahada farklı bir tablo sergiledik. Rakip özellikle ilk yarı bizden iyi oynadı. Rakibin hak ettiği bir maç oldu. Maçı kazanmak istiyorduk. Sahada düşüncelerimizle yapmak istediklerimizi uygulayamadık. Oyuncuların üzerindeki stres oyuna yansıdı. Yenildik üzgünüz. Başarısızlık var. Bizde oturup konuşacağız, ne gerekiyorsa onu yapacağız. Futbolcular için bir şey demiyorum. Şöyle de bir şey var; ‘Kılıçla yaşayan kılıçla ölür’ bunu iyi düşünün bu ne demektir” diyerek açıklamalarını sonlandırdı ve soru almadı.

KARDEMİR KARABÜK CEPHESİ
Kritik bir maç için Rize’ye geldiklerini ifade eden Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Bundan önceki maçların belli bölümlerinde iyi oynuyorduk. Bugün ilerde de geride de iyi oynadık. Bizim için kırılma maçıydı. Oyuncularımızın başarısı bu, sonuçtan mutluyuz. Ligdeki durumumuz iyi değil. Daha iyi yerde olmalıyız. Rakip yöneticilerin maç sonrası yanımıza gelip bizi tebrik etmeleri çok önemli. Ben Çaykur Rizespor’a başarılar diliyorum. Mehmet Özdilek hoca çok önemli bir teknik adam, bazı şeyleri değiştirmeliyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum