1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Özyazıcı tüm Trabzon'u kenetledi
Özyazıcı tüm Trabzon'u kenetledi

Özyazıcı tüm Trabzon'u kenetledi

Trabzonspor'un efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, bordo-mavili kulübe futbol danışmanı oldu.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Ahmet Suat Özyazıcı'nın, Trabzonspor'a futbol danışmanı olarak imza attığı törene Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sportif Direktör Ünal Karaman, Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, eski Divan Başkanı Nizamettin Algan katıldı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, imza törenini kulüp başkanı Sadri Şener'in katılımıyla gerçekleştirmeyi düşündüklerini ancak, Şener'in yeni transfer Teofilo Gutierrez'in lisans işlemleri için geç saate kadar çalışmasının vermiş olduğu stresle kalkamayacak kadar hasta yattığını belirterek, "Bu töreni onun katılımıyla yapmak istiyorduk ama aksaklıklar oldu. Geçmişte Trabzonspor'a büyük hizmetleri olan şampiyonluklarda ve Trabzonspor'un 1. Lig'deki başarılarında önemli katkıları olan Sayın Ahmet Suat Özyazıcı hocamızı da Trabzonspor'da birlikte çalışma kervanına kattık. Kendisinin gösterdiği anlayış ve özveriden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
26740
Ahmet Suat Özyazıcı'nın, futbol danışmanı olarak görev yapacağını belirten Hacısalihoğlu, "Başkan, yönetim ve teknik heyete danışmanlık yapacak, kulübün temsilinde de ismi ve kişiliğiyle katkılar sağlayacaktır. Bu katılımın camiada coşku ve sevinç ortamı oluşturduğunu görmekten biz mutluyuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Teknik direktörümüz Sayın Şenol Güneş'in de bu yönde arzusu olmuştur. Böylelikle çalışma dönemini başlattık" şeklinde konuştu.
26742
2 yılı aşkın süre önce bu göreve gelirken her konuda birlik beraberliği oluşturma gayretleri içerisinde olacaklarını ifade ettiklerini belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bunları sözde bırakmadık. Daha önce bu kulübe hizmet etmiş başkanlarımızı bir araya getirmiştik. Tartışılan konuları ortadan kaldırmaya çalışmıştık. Şimdi de teknik anlamda Trabzonspor'a hizmetleri olmuş isimleri bir arada bulundurma şansını yakaladık. Taraftarlarımızda ve camiamızda da birlikteliği arttırırsak Trabzonspor çok daha huzurlu, çok daha başarılı ve mutlu olacaktır. Bu konuda herkesin gayretlerini bekliyoruz" dedi.

ÖZYAZICI: "HEP BİRLİKTE ÇALIŞIRSAK TRABZONSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNER"

Trabzonspor'da futbol danışmanı olarak görev yapacak olan Ahmet Suat Özyazıcı, kendisini göreve layık gördükleri için Trabzonspor Yönetimi'ne teşekkür ederek, "Eski takım arkadaşlarım, futbolcularımla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah daha güzel günleri görürüz. Hep beraber bir arada bir bütün olarak çalışırsak eski günlere döneceğimizi zannediyorum. Bu itibarla bana görev veren yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK MUTLU

Ahmet Suat Özyazıcı'nın aralarına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de, "Ahmet Suat Özyazıcı'nın aramıza katılmasından dolayı çok mutluyum. Geçmişte birlikte çalıştığım isimler Ahmet Suat Özycazıcı ve Özkan Sümer. Hem bilgileriyle hem de sohbetleriyle katkıda bulundular. Zaman zaman fikir farklılıkları olsa bile bütünlüğüne bakarsak Trabzonspor'un başarısı için katkı yaptıklarını düşünüyorum. Şimdi bulundukları makam ve mevkileriyle, ne olursa olsun Trabzonspor ilk düşünceleri olacaktır. Katkılarını bekliyoruz. Birlikte Trabzonspor'un daha iyi bir duruma gelebilmesi için el birliğiyle çalışacağız. Trabzonspor'un geçmişi ve geleceği önemlidir. Geçmişinden ders alarak geleceği planlayacağız. Yeni Ahmet Suat Özyazcı, yeni Özkan Sümerler ve yeni Şenol Güneşler, Ali Kemalller, Hamiler üretmek üzere bir araya geldik. Umarım, bu atılan ilk tohumlar Trabzonspor'un geleceğini daha aydınlık kılar" dedi

ÖZKAN SÜMER: "BU BİRLİKTELİK ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTIR"

Dileğinin bu görüntünün bir fotoğraf olarak kalmaması olduğunu belirten Trabzonspor eski başkanı ve futbol koordinatörü Özkan Sümer ise, "Bu birliktelik önemli bir ihtiyaçtır. Camiamızda yaşanan en büyük sorunlardan birisi fark edilir bir parçalanma. Bu birliktelik bunu iyileştirme anlamında etkin olacaktır. Şekilsel değil işlevsel bir birliktelik bu. Hayırlı olsun diyorum. Bir arada olmak ayrı bir güvence ve destektir. Bu mesajla birlikte çok iyi bir kenetlenmeye vesile olacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Trabzonspor eski başkanı ve futbol koordinatörü Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazıcı'nın Trabzonspor'u şampiyon yaptığı dönemde futbolcuların ve taraftarların omuzlarında olduğu fotoğrafı hediye ederken, Şenol Güneş ise efsane kadronun fotoğrafını takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız