1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar, baskette de birinci
Pazar, baskette de birinci

Pazar, baskette de birinci

Rize il birincisi olarak gittiği Erzurum'da da bölge şampiyonu olan Pazar A.Tahtakılıç Basket Takımı yari final maçları için Ordu'ya gitti.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize il genelinde İlköğretim Okulları arasında yapılan Yıldız Bayanlar Basketbol karşılaşmaları sonucunda İl birinciliğini kazanan Pazar Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu, Erzurum’daki Bölge Şampiyonasında da ilk sırayı alınca, 29 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan yarı final guruplarına katılmak üzere Ordu’ya gitti.
 
Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Basketbol takımı çalıştırıcısı Engin Işık, Ordu’daki karşılaşmalarda Pazar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “8 takımla yarışacağımız gurupta ilk ikiye girebilirsek Mayıs ayında Türkiye finalleri için Bartın’a gitmeye hak kazanacağız. Biz Rize ve Pazar’ın adını basketbol dalında bölge dışında da duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Artık grup maçları bitti ve önümüzde çok önemli yarı final turnuvası var. Hatanın telafisinin olmadığı bir turnuva oynayacağız. Oyuncularımızın bu durumun farkında olması ve çok iyi tempoda çalışmaları bizi çok mutlu ediyor. Oyuncularıma güvenim tam. Yarı finallerden istediğimiz sonuçla Pazar’a dönmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum