1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar, baskette İl Şampiyonu
Pazar, baskette İl Şampiyonu

Pazar, baskette İl Şampiyonu

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası bayanlar basketbol turnuvasının şampiyonu Pazar Atatürk Lisesi oldu.

A+A-

Pazar Mehmet Akif Prim kapalı spor salonunda yapılan turnuvanın son günündeki üçüncülük maçında Pazar 75.yıl İ.M.KB. Anadolu Lisesi ile Pazar Sağlık Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 54–22 kazanan Pazar 75.yıl İ.M.KB Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Pazar Atatürk Lisesi ile Pazar Kız Meslek Lisesi arasında oynan final maçı ise adeta nefesleri kesti. Büyük heyecan içerisinde oynanan maçı 55–48 kazanan Pazar Atatürk Lisesi turnuvada şampiyonluğu elde etti. Liseler arasında yapılan bayanlar basketbol müsabakalarında yarı finale çıkan dört takımın da Pazar ilçesinden olması ise dikkat çekti
Turnuva sırasında güzelliklerin yanında bazı olumsuzluklar da yaşandı. Turnuvanın yapıldığı Olimpik özelliklere sahip Mehmet Akif Prim Kapalı Spor Salonu’nda sporcuların ve kenar yönetiminin oturacağı herhangi bir oturağın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum