1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon
Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon

Pazar Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Şampiyonluk ipini Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi göğüsledi...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
2023 Eğitim Vizyonuyla Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Müdürlükleri işbirliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Öğretmenler arası Voleybol Turnuvası Müsabakaları Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda oynanan final müsabakasıyla sona erdi.
 
3 Nisan 2019 tarihinde başlayan voleybol turnuvasına 16 Okuldan 120’ye yakın öğretmen katıldı. 

trn6-001.jpg

Final müsabakası Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu ile TOKİ İlk Öğretim Okulu arasında oynandı. Müsabaka sonucunda Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu turnuva şampiyonu oldu.

Turnuvada Şampiyon olan Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuluna kupa ve başarı belgelerini Pazar Kaymakam Vekili Bayram Sağır, 2. olan TOKİ İlk Öğretim okuluna Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, 3. Olan Hamidiye Çözüm Koleji okuluna Gençlik ve Spor Müdürü Halil Kaya, 4. olan Halk Eğitim Merkezine Yazı İşleri Müdürü İlker Kabaoğlu tarafından kupa ve başarı plaketleri verildi.

Pazar Kaymakam Vekili Bayram Sağır Turnuvaya katılan tüm öğretmenler tebrik ettikten sonra toplu resim çekilerek ödül töreni sona erdi.

trn10.jpg

trn9.jpg

galeri.gif

trn8.jpg

trn7.jpg

galeri.gif

trn5-001.jpg

trn4-001.jpg

trn3-001.jpg

galeri.gif

trn1-001.jpg

trn2-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız