1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar 2 tesise daha kavuşuyor
Pazar 2 tesise daha kavuşuyor

Pazar 2 tesise daha kavuşuyor

Kısa süre önce Hamidiye sahil mevkisinde yapımına başlanan Pazar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Hemşin Yolu üzerindeki Pazar Gençlik Merkezi inşaatları hızla devam ediyor. Pazar Kaymakamı 2 tesiste de incelemelerde bulunarak, çalışmaları denetledi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Kaymakam Refiki Osman Acar ile birlikte ilçede devam eden yatırımları inceledi.

ytrm2-001.jpg

Hemşin Yolu üzerinde yapımı hızla devam eden Gençlik Merkezi ve Hamidiye Sahilindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Kaymakam Terzi, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ytrm1-001.jpg

İçerisinde çok amaçlı spor salonu, kütüphane, seminer salonu, bilgisayar dersliği, zekâ oyunları odası, el ve plastik sanatları dersliği ve meslek edinme salonunun yer alacağı Gençlik Merkezini inceleyen Kaymakam Ayhan Terzi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya ve inşaat firması yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ytrm3-001.jpg

Ardından yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Terzi, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve kısa sürede bu iki tesisin tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

ytrm4-001.jpg

ytrm6-001.jpg

ytrm5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum