1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Adliyesi önünde linç edilmek istendi
Pazar Adliyesi önünde linç edilmek istendi

Pazar Adliyesi önünde linç edilmek istendi

Fındıklı ilçesinde kaybolan Deniz Demir ile en son görüşen şahıs, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalanarak polise teslim edilmesinin ardından, bugün Pazar'da adliyeye çıkartıldığı sırada linç edilmek istendi.

A+A-

Rize'nin Fındıklı ilçesinde kaybolan Deniz Demir ile en son görüşen şahıs, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalanarak polise teslim edilmesinin ardından, bugün Rize'de adliyeye çıkartıldığı sırada linç edilmek istendi.

linc1.jpg
 
Kayıp olan Deniz Demir’in en son görüştüğü kişi olan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan S.Ö., İnegöl ve Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa İnegöl'de adliye binası yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı.

S.Ö. emniyetteki işlemlerin ardından Rize’den gelen Rize Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerine teslim edildi. Rize'nin Pazar ilçesinde hakim karşısına çıkartılmak istenirken adliye binasına önünde bekleyen Deniz Demir'in yakınları ve vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Arbedenin yaşandığı olayda S.Ö, emniyet güçleri tarafından güçlükle adliye binasına sokuldu.

GECE SAATLERİNDE TUTUKLANDI (HABER GÜNCELLEME 20.01.2017 08.41)

Fındıklı İlçesi'nde 30 Aralık 2016'da kaybolan 36 yaşındaki Deniz Demir'in, en son birlikte görüldüğü belirlenen Siyasettin Özaydın, çıkartıldığı Pazar Adliyesi’nde tutuklanarak ceza evine konuldu. 

Yaklaşık 20 gündür kayıp olan 36 yaşındaki Deniz Demir olayı ile ilgili olarak en son birlikte görüldükleri Siyasettin Ö. Geçtiğimiz gün Bursa polisi tarafından ikinci kez gözaltına alınarak Rize’nin Pazar Adliyesi’ne gönderilmişti.

Savcı ifadesinin ardından hakim karşısına çıkartılan Siyasettin Ö. Demir’in kaybolma olayı ile ilgili bir bilgisi olmadığını söylemesine rağmen aracındaki gizlenmiş mermi izi ve araç kaportasındaki temizlenmiş kan izleri dikkate alınarak Demir’i öldürmüş olabileceği ihtimali üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Saat 11.00 gibi Pazar Adliyesi’ne getirilen Siyasettin Ö’nün işlemleri gece ve sabah saatlerine kadar sürdü.

30 Aralık tarihinde Rize’nin Fındıklı İlçesi’ne meydana gelen olayda Demir, kendisi ile tartışıp babasının evine giden eşi Hakime Demir’i almak için ilçede bulunan Tepecik Köyü’ndeki kayın pederinin evine gitmiş ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Demir en son Siyasettin Ö. ile görüşmüş ve kaybolmadan önce telefonu son kez Siyasettin Ö.’nün telefonu ile aynı noktadan sinyal vermişti.

video1.png


Pazar Adliyesi önünde linç edilmek istendi paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız