1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AİHL'den Hüseyin için iftar programı
Pazar AİHL'den Hüseyin için iftar programı

Pazar AİHL'den Hüseyin için iftar programı

Serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Pazar Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Hacıfazlıoğlu için okulda iftar programı düzenlenirken aile için de anlamlı bir kampanya başlatıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Bir süre önce Pazar Laroz Mevkiinde serinlemek için denize giren ve boğularak hayatını kaybeden Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Hüseyin Hacıfazlıoğlu’nun anısına, okuduğu okulda iftar programı tertiplendi.

huseyin1.jpg

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programda, davetlilere konuşan okul müdürü Ahmet Çatan, “Okulumuz öğrencisi Hüseyin’i acı bir olay sonrası kaybettik. Bugün bu iftar programında ona dua etmek ve hatırasını yaşatma anlamında bir araya geldik. Aynı zamanda ailesine destek çıkmak için de bir kampanya başlattık. Konuyu sayın kaymakamımıza ilettik. Kaymakamlığımızın da destekleriyle aile adına bir resmi hesap açılıp yardım toplama faaliyeti resmen başlamış oldu. Kaymakamımız, Hüseyin’in ailesine bir ev temini noktasında 10 bin TL ile bu kampanyayı başlattılar. Yine formasını giydiği Pazarspor Kulübünün başkanı Hüseyin Yangın’a konuyu ilettik. Kendileri de hem yeni tesise Hüseyin’in ismini verme kararı aldıklarını hem de kampanyaya 10 bin TL destek vereceğini söyledi. STK’lar da 5 bin TL ile bu kampanyaya destek olabileceklerini ifade ettiler. Kampanyamızın duyulması ile birçok kişi destek sözü vermeye başladılar.” dedi.

Yardımların Ziraat Bankası Pazar Şubesi'nde açılan 256129795004 ve TR370001000251256129795004 numaralı iban hesaplarına yapılabileceği ifade edildi.

huseyin2.jpg

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan dua ile sona erdi.

huseyin3.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum