1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti'de eski ve yeni kaynaşması
Pazar AK Parti'de eski ve yeni kaynaşması

Pazar AK Parti'de eski ve yeni kaynaşması

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya eski dönemde siyaset yapıp, bu dönemde görev almayan partililer ile yeni dönemde sorumluluk üstlenen isimler katıldı.

A+A-

Pazar'da AK Parti İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen partililerden, birlik ve beraberlik mesajı çıktı.

ak2-001.jpg

Yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Pazar AK Parti ilçe teşkilatı olarak seçildiğimiz günden bugüne kadar tüm çalışmalarımızı ortak akıl üzerinden birlik beraberlik yaparak sürdürmek ve her teşkilat mensubumuzun ve ilçemizdeki her paydaşımızın düşüncelerine saygı duyarak kararlar aldık ve almaktayız. Bugünkü toplantımızı da kurucu ilçe başkanımız Bayram Van ve teşkilatımızda başkanlık yapmış İlhami Günaydın, Sabri Aydoğdu, Yahya Terzi ayrıca eski il yönetim kurulu üyemiz Demirali Kurt, teşkilatımızda eskiden görev yapmış ve şimdi görev almamış Adem Taşkın, İrfan Şanal, Özer Kurt, eski il genel meclis üyemiz Hasan Hacıfazlıoglu ve ilçemizde yıllarca siyaset eden hizmet eden ilçemizde Refah Partisi ilçe başkanlığı görevini yapmış Tevfik İlker abimiz ve teşkilat mensuplarımızla gerçekleştirdik. İlçe teşkilatı olarak önceden partimizde yöneticilik yapmış, şimdi görev almamış arkadaşlarımızla ve diğer parti yetkilileri ile esnaflarımızla, muhtarlarımızla grup grup bir araya gelerek yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. İlçemizin geleceği için her Pazarlı hemşerimizin düşüncesine saygı duyarak ilçede uzlaşmacı bir tutum sergiliyoruz." dedi.

akpart1-011.jpg

İnce, Pazar'ın menfaatleri için uzlaşmacı tutumlarını devam ettireceklerini de kaydederek, "Bu uzlaşmacı tutumumuzdan ve Pazar ilçemizdeki tüm katmanları kucaklamamızdan ayrıca açık şekilde Pazarın sorunlarını dile getirerek tartışmamız bazı kişileri rahatsız etmekte; yıllarca her dönem iktidar olup perde arkasında Pazar’ı yönetenlerin işine gelmemektedir. Her dönemde olduğu gibi bazı insanlar dereyi bulandırarak balık avlamanın peşinde, Pazar AK Parti teşkilatı ve pazar halkı birlik beraberlik içinde ilçemizin sorunlarını milletvekilimizin olduğu bu dönemde daha güçlü olarak ele alarak ilçemizi layık olduğu yere getireceğiz. Pazar’da huzursuzluk yaratan ve ayrışmayı ilke edinen hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizde ortaya konan birlik beraberlik ruhunu ilçemizde de yaşatacağız. İlçemizde hava limanı inşaatı başlaması ile ilçemizin alt yapısını bitirerek turizme hazır hale getireceğiz. İlçemizi hep beraber daha güzel günlere hazırlayacağız.” dedi.

ak3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum