1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti’de saflar netleşiyor; Çatan çekildi
Pazar AK Parti’de saflar netleşiyor; Çatan çekildi

Pazar AK Parti’de saflar netleşiyor; Çatan çekildi

AK Parti Pazar Belediye Başkan Aday Adayı Recep Çatan, partinin aday açıklamasına kısa süre kala, mevcut başkan Ahmet Basa ve İŞKUR İl Müdürlüğünden istifa ederek aday adayı olan Hasan Kiraz’dan yana çekildiğini ilan etti.

A+A-

Siyasette aday açıklamaları öncesi sıcak saatler yaşanıyor.
 
AK Parti Pazar Belediye Başkan aday adayı olan Recep Ali Çatan, bugün yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığından çekildiğini ilan etti.

recepcatan-002.jpg

Çatan, gelinen süreçte Pazar’ın menfaatleri için sorumluluk alma ihtiyacı hissettiğini ve dava bilinci içerisinde bu kararı verdiğini söyleyerek, “Partimiz henüz aday açıklamasını yapmadı. Bizim için mühim olan tabanın sesine, beklentisine uygun adayın açıklanmasıdır. Anketler ve edindiğim bilgiler doğrultusunda tabanın mevcut başkan Ahmet Basa ve İŞKUR İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Hasan Kiraz üzerinde yoğunlaştığını gördüm. Burada, partimiz mevcut başkan Sayın Ahmet Basa ile devam etme kararı alırsa veya öne çıkan diğer aday adayı Sayın Hasan Kiraz’ın aday gösterilmesi durumunda kendi adaylık sürecimizde göstereceğim performanstan daha fazlasını AK Parti Belediyesini kazanmak için ortaya koyacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Bugün gördüğüm bu gerçekler doğrultusunda partimiz, ilçemiz ve taşıdığımız dava bilinciyle aday adaylığından Sayın Basa ve Sayın Kiraz lehine çekiliyorum. Partimizin tabanın sesine kulak vereceğine inanıyor ve tüm kardeşlerimi selamlıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
80 Yorum