1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Arhavi'de ilk yarının son maçına çıkıyor
Pazar Arhavi'de ilk yarının son maçına çıkıyor

Pazar Arhavi'de ilk yarının son maçına çıkıyor

Sahasındaki onarım nedeniyle bu sezon ilk yarı maçlarını Rize ve Arhavi'de oynayan Pazarspor, ilk yarının son maçında K. Maraş'ı ağırlıyor.

A+A-

Pazar günü Arhavi’de Kahramanmaraş A.Ş Spor ile karşılaşacak olan Pazarspor çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

paz1.20141213162519.jpg

İlk yarının son müsabakasına çıkacak olan mavi beyazlı ekip ilk yarıyı 3 puanla kapatarak moral bulmayı hedefliyor.

Müsabaka öncesi son çalışmasını dün şut idmanı olarak yapan Pazarspor, bugünse hafif bir ter idmanı yaparak kendi tesislerinde kampa girdi.

paz2.20141213162531.jpg

İlk yarının son maçını kazanarak devre arasına hem moralli hem de üst sıralarda yer alarak girmek isteyen Pazarspor, Pazar günü Arhavi İlçe stadında saat 13.00’da başlayacak maç öncesinde teşekkür amacıyla tribünlere top atacak.

paz3.20141213162545.jpg

Pazarspor 2. başkanı Doğan İnce yaptığı açıklamada,”ilk yarının son haftasına geldik. Son maçımızı yarın saat 13.00’da Arhavi’de oynayacağız. Bu maçı da kazanarak, son dönemdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kazanmamız halinde üst sıralardaki yerimizi daha da pekiştirmiş olacağız. Hafta boyunca çok iyi çalıştık ve inşallah istediğimiz skoru alacağız. Bu maç hem ilk yarının son maçı hem de Arhavi’de oynayacağımız son maç olacak. İkinci yarıya sahamızdaki çalışmaların da bitmesi ile kendi evimizde başlayacağız. Bu anlamda Bizleri Arhavi’de en iyi şekilde konuk eden Artvin ve Arhavi Gençlik Spor Müdürlüklerine, Arhavispor’a ve Arhavili sporseverlere yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yarın oynayacağımız müsabakada sahaya çıkan oyuncularımız tribünlere, taraftarlara top atacaklar. Yine Pazarspor Bayan Hentbol takımımız da yarın Pazar Mehmet Akif Pirim Spor salonunda Genç Uşakspor takımı ile saat 16.00’da oynayacak. Her iki müsabakaya da tüm sporseverleri takımlarımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız