1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Atatürk Lisesi, il şampiyonu
Pazar Atatürk Lisesi, il şampiyonu

Pazar Atatürk Lisesi, il şampiyonu

Rize ili liseler arası futbol müsabakalarında il birinciliğini Pazar Atatürk Lisesi kazandı.

A+A-

ABDULLAH UZUN
Rize Ekrem Orhon Stadında yapılan karşılaşmalarda beş grupta yirmi dört takım mücadele verdi.
Pazar Atatürk Lisesi geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yaptığı tüm karşılaşmaları kazanarak il birincisi oldu.


Atatürk Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Özkan Öztürk güzel maçlar çıkararak şampiyon olduklarını belirterek, “Pazar Atatürk Lisesi olarak grubumuzda bulunan Ardeşen Lisesini 16- 1, Çayeli Vakıfbank Lisesini 2–1, Pazar 75. Yıl İMKB Lisesini 9–0, Rize İyidere Lisesini 9–1 yenerek Grup Şampiyonu olduk. Grup birincileri arasında yapılan karşılaşmalarda Rize Ticaret Lisesini 3–0, Rize Lisesini 6–0, Rize Mimar Sinan E.M. Lisesini 2–0 ve Rize Anadolu Lisesini 5–3 yenerek il birinciliğini kazandık. Tamamen Pazarspor alt yapısı oyuncularımızdan kurulu bulunan okul takımımız 2 Mart"ta Erzurum"da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında Rize ilini temsil edecektir.” Dedi.

Pazar Atatürk Lisesi Müdürü Hüseyin Karagöz de emeği geçenleri tebrik ederek “İl birinciliğini kazanan takımımıza, hocamıza, maddi destek sağlayan Okul Aile Birliğimize, Pazarspor alt yapı hocalarına teşekkür ediyor, Erzurum"da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum