1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Balıkçı Barınaklarına takviye!
Pazar Balıkçı Barınaklarına takviye!

Pazar Balıkçı Barınaklarına takviye!

Pazar Balıkçı Köyü Balıkçı Barınaklarına takviye geldi!

A+A-

Pazar Balıkçı (Zelek) Köyü, balıkçı barınaklarının mevcut elektrik şebekesinin kapasitesi Çoruh EDAŞ tarafından Ekim Ayı içinde yapılan çalışmalar ile yükseltildi.

blkc2-001.jpg

Rize'nin en büyük balıkçı barınaklarından birine sahip Balıkçılar Köyü balıkçı barınağı aynı zamanda bölgenin balık ihtiyacının sevk edilerek büyük kapasiteli balıkçı gemilerinin hizmet verdiği ve balık sevkiyatının yapıldığı balıkçı barınağı olarak kabul ediliyor. 

blkc1-001.jpg

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Pazar Balıkçı Köyü’ndeki balıkçı barınaklarında balıkların muhafaza edilebilmesi için yeni buzhanelerin yapılması ve son yıllarda artan enerji talepleri ile mevcut on beş yıl önce yapılan şebekeyle karşılanamayacak noktaya gelmiştir. Artan enerji taleplerini karşılayabilmek için Çoruh EDAŞ hatların kapasitelerini yükseltmiş olup voltaj sorunu olmayan kaliteli ve güvenli enerjiyi barınakta hizmet veren balıkçı esnafının hizmetine sunmuştur” denildi.

blkc3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız