1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediye Başkanlığı için Çatan da başvuruda bulundu
Pazar Belediye Başkanlığı için Çatan da başvuruda bulundu

Pazar Belediye Başkanlığı için Çatan da başvuruda bulundu

AK Parti'den Pazar Belediye Başkanlığına adaylık için ikinci başvuruyu Recep Ali Çatan yaptı...

A+A-

2019 Yerel Seçimlerine doğru siyasi hareketlilik başladı.

catan1-001.jpg

Pazar Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurularına bugün bir yenisi daha eklendi.

İş adamı Recep Ali Çatan, öğleden sonra AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle başvurusunu ilçe başkanı Nurettin İnce’ye teslim etti.

catan3.jpg

Partinin tabanından geldiğini ve doğup büyüdüğü Pazar’a hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Çatan, “Partimiz uygun görür, seçmenimiz de desteğini verip bizlere görev tevdi edilirse, kollarımızı sıvayıp Pazar’ımız için hizmete koyulacağız. İnşallah kendi ticari hayatımızda sıfırdan başlayıp ortaya koyduğumuz eserlerle konuşulduğumuz gibi, Pazar’ımız için de düşündüğüm plan ve projeleri hayata geçirerek kısa sürede bölgenin önemli bir kenti haline getireceğime inanıyorum. Zaman içinde açıklayacağım programım ve içimdeki özgüvenle, herkesin takdirini kazanacak çalışmalar ortaya koyarak, bu sürece ilçemizin tarihi geçmişine yakışır bir heyecan katacağıma inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

catan2-001.jpg

Recep Çatan Kimdir?
25.08.1967 tarihinde Rize’nin Pazar ilçesinde dünyaya geldi. 10 çocuklu ailenin 9. çocuğu olan Çatan; ilk, orta ve lise tahsilini bitirdikten sonra ticarete atıldı ve halen ticaretle iştigal ediyor. Pazar Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli görevler alan Çatan; Pazar Sosyal Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde de bulundu. Rize TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, Pazar Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, İmam Hatip Okulları Platformu ilçe temsilciliği görevlerini sürdüren Recep Ali Çatan; Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyeliği ile başlayan siyaset hayatına,  AK Parti ilçe Başkanlığı aday adaylığı, İl Genel Meclisi 3. sıra adaylığı ve İl Genel Meclisi yedek üyeliği ile devam etti.

catan4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum