1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar bu yıl da Meydan'da bayramlaştı
Pazar bu yıl da Meydan'da bayramlaştı

Pazar bu yıl da Meydan'da bayramlaştı

Ramazan Bayramı Pazar'da, geçen yıl olduğu gibi meydanda kutlandı. Halkla bayramlaşma merasimine Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldı...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da Ramazan Bayramı kutlamaları geçen yıl olduğu gibi, halk ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kutlandı.

bayram11-005.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da iştirak ettiği bayramlaşma merasimine; Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, muhtarlar, siyasi parti ve STK başkanları ile vatandaşlar katıldı.

bayram10-004.jpg

Meydandaki kutlamanın ardından protokol üyeleri; İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı, ardından da Kaçkar Devlet Hastanesine ziyaretlerde bulundu. Bayramlaşma programı şehit ailelerini ziyaret ile devam etti.

bayram9-005.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar’daki bayramlaşmanın ardından Fındıklı ilçesindeki bayramlaşma programına katıldı.

bayram8-005.jpg

Fındıklı Huzurevi’nde ziyaretlerde bulunan Milletvekili Bak, daha sonra Şehit Jandarma Er Emrah Aytemiz’in ailesini ziyaret ederek burada şehit için yapılan özel odada incelemede bulundu.

galeri.gif

vid1.jpg


Pazar bu yıl da Meydan'da bayramlaştı paylaşan: pazar53

bayram7-006.jpg

bayram6-006.jpg

bayram5-006.jpg

bayram4-006.jpg

bayram3-006.jpg

bayram2-006.jpg

bayram1-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum