1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar çay Fabrikasında yangın tatbikatı
Pazar çay Fabrikasında yangın tatbikatı

Pazar çay Fabrikasında yangın tatbikatı

Çaykur Pazar Çay Fabrikasında yangın tatbikatı düzenlenirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Çay Fabrikasından olası bir yangında alınması gereken tedbirlerin uygulamalı olarak sunulduğu yangın tatbikatında ortaya renkli görüntüler çıktı.

yang3-001.jpg

İlk olarak fabrika bahçesinde çalışanlara Özel Güven Yangın Söndürme şirket yetkilisi Arif Sancaktutan tarafından yangın söndürme cihazı ile ilgili açıklamada bulunuldu.

yang4-001.jpg

Olası bir yangında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgiler veren Sancaktutan, “Yangın söndürme tüpünün çalışma süresi 18 saniyedir. Siz yangın yerine gitmeden tüpü çalıştırırsanız boş cihazla kalırsınız. Rüzgarı arkanıza alıp yanan yere doğru tüpün hortumunu tutarak çalıştırmalı, kısa zamanda etkili bir şekilde netice almaya gidilmeli.” dedi.

yang2-001.jpg

Daha sonra Ardeşen Belediye İtfaiyesi tarafından binada çıkabilecek olası bir yangında kurtarma operasyonu canlandırıldı. Tatbikat anında ise renkli görüntüler ortaya çıktı.

yang1-001.jpg

İşte o anlar:


Pazar çay Fabrikasında yangın tatbikatı paylaşan: pazar53

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız