1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Çay Fabrikasından emekli olan Payal ve Oral'a uğurlama
Pazar Çay Fabrikasından emekli olan Payal ve Oral'a uğurlama

Pazar Çay Fabrikasından emekli olan Payal ve Oral'a uğurlama

Pazar çay Fabrikasından emekli olan 2 eksper İsmail Payal ve Şeref Oral için düzenlenen ve bir ilk olan uğurlama merasiminde renkli anlar yaşandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Çaykur Pazar Çay fabrikasında 20 yıl hizmet verip emekli olan İsmail Payal ve Şeref Oral adlı personeller için uğurlama programı düzenlendi.

emekli6.jpg

Fabrikada düzenlenen programa Fabrika Müdürü İbrahim Balcı, Tarım Kısım Müdürü Hüsnü Süer ve Tarım Şefi Salim Biber ile fabrika personeli katıldı.

emekli5.jpg

Hazırlanan plaketi emekli olan Payal ve Oral’a takdim eden fabrika müdürü İbrahim Balcı, “Kendilerini tebrik ediyor, emeklilik hayatlarının huzur ve bereketli geçmesini diliyorum” dedi.

emekli4-001.jpg

Çalışma arkadaşlarının hazırladığı programda eski anıların da dile getirilmesiyle duygu dolu anlar yaşayan iki eksper, düzenlen program ve aldıkları plakete teşekkür ederek Çaykur ve fabrika ile, çalışma arkadaşları ile irtibatlarını kesmeden dostluklarının devam edeceğini ifade etti.

emekli3-001.jpg

vid1.jpg

pemekli1.jpg

emekli2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum