1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Pazar Çaykur Rizespor futbol okulu Pazar’da faaliyete başladı
Pazar Çaykur Rizespor futbol okulu Pazar’da faaliyete başladı

Pazar Çaykur Rizespor futbol okulu Pazar’da faaliyete başladı

Çaykur Rizespor’un futbol okulu, Hakan Aşık sorumluluğunda faaliyetlere başladı.

A+A-

4 büyük kulübün Türkiye genelinde futbol okulları faaliyette iken Rizespor da futbol okulları açmaya başlıyor. Pazar ilçesinde de bu anlamda faaliyete başladı.

sp.jpg

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Okulu Koordinatörü Bilal Karafazlıoğlu, yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün futbol okulları projesi bu yıl faaliyete geçmiştir. Rize ve bütün ilçelerinde futbol okulları açılacaktır. İlk etapta Rize Artvin futbol okulları ve Türkiye geneli futbol okulları faaliyet kapsamındadır.” dedi. 

hakanasik.jpg

Pazar Çaykur Rizespor Futbol Oklu olarak ilçede faaliyete başladıklarını ve kendisinin de kulüp tarafından sorumlu olarak yetkilendirildiğini söyleyen Hakan Aşık ise şu açıklamayı yaptı: “Kayıtlarımız başlamıştır. Yaş aralığı olarak, 2006’dan 2013 doğumlu öğrenci kayıtları yapılmaktadır. Yıllardır bölgemizde ve Türkiye geneli ve bazı ülkelerde 4 büyük kulübün futbol okulları faaliyet göstermektedir. 2019 yılı yapılanmasında Çaykur Rizespor kulübünün Rize Artvin ve Türkiye genelindeki futbol okulu projesinde bir Rizeli olarak biz de kulübümüze Pazar Çaykur Rizespor futbol okulu olarak hizmet vermekten onur duyacağız. Bölgemizdeki yetenekli oyuncuları tespit edip bünyemize kazandıracağız. Futbol okulu öğrencilerimizin yetenek tespiti ve sistemsel eğitimlerinden sonra, karakter eğitiminin yanı sıra beslenme programları uygulanacak.  Topluma faydalı düzgün bireyler yetiştirmek temel ilkemiz olacak. Asıl amaç her bireyin sağlıklı spor yapmasını sağlamaktır. Eğitimli,  karakterli teknik ekibimizle Pazar Futbol Okulu olarak hizmet verilecek.  Yaş Aralığı 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 olacak. Kız öğrenciler de kayıt yapabilecek. Çaykur Rizespor Kulübümüzün de destekleriyle bölgemizdeki yetenekli futbolcular alt yapılarda değerlendirilecek. 0 533 325 81 98 numaralı telefonumuzdan iletişime geçilebilir. İdman alanımız Pazar Gençlik ve Spor Müdürlüğü Sahası ile Fair Play Halı Sahasıdır.” 

paz2-051.jpg

paz1-058.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum