1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim-Bir-Sen'den Çanakkale etkinliği
Pazar Eğitim-Bir-Sen'den Çanakkale etkinliği

Pazar Eğitim-Bir-Sen'den Çanakkale etkinliği

Pazar Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilciliği olarak “Çanakkale Öğünü Mehmetçiğin Düğünü” adlı program gerçekleştirildi.

A+A-

Pazar Öğretmenevindeki programa Belediye başkanı Ahmet Basa, ilçe Milli Eğitim şube müdürü Berk Eren, Eğitim-Bir-Sen Rize şube başkanı Seyfettin Afacanlar, şube başkan yardımcısı Mehmet Karasu, ilçe müftüsü Şükür Küçük, Ardeşen müftüsü Davut Şentürk, okul ve kurum idarecileri, sendika temsilcileri, eğitim çalışanları, din görevlileri ile diğer misafirler katıldı.

Program, Merkez Hatuniye Camii İmam Hatibi İhsan Koç'un Kur'an tilaveti ile başladı. Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Sefer Yazıcı’nın selamlama konuşmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı tarih öğretmeni Yasin Zengin gerçekleştirdi.

send4-004.jpg
 
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Baki Yazıcı Çanakkale destanı adlı şiiri seslendirdi. Program Tarih öğretmeni Aziz Tutum’un “Beni yakışına” adlı şiiri ile devam etti. Daha sonra matematik öğretmeni Ömer Çetin'in neyi eşliğinde Sefer Yazıcı “Bülbül” şiirini okudu.
 
Çanakkale Öğünü olarak etsiz kuru fasulye ve kuru üzüm hoşafı ikramının ardından ilçe müftüsü Şükür Küçük'ün duasıyla program sona erdi.

send2-005.jpg

Program hakkında bilgi veren ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı Çanakkale ruhunu yeni nesle aktarma adına herkesin görevi olduğunu belirterek, “Bizler de sendika olarak bu sorumluluk bilinciyle bu faaliyeti gerçekleştirdik. Programın gerçekleştirilmesinde büyük katkı sunan öğretmenevi müdürü Hasan Tezcan ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyoruz. Yine programın sunuculuğunu gerçekleştiren Sınıf öğretmeni Fatih Irmak ile teknik koordinasyonunu yapan sınıf öğretmeni Aykut Akyasan’a teşekkür ediyoruz.  Eğitim-Bir-Sen Pazar temsilciliği olarak faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

send1-005.jpg

send3-004.jpg

send8.jpg

send7-003.jpg

send6-002.jpg

send5-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız