1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Vakfı harekete geçiyor
Pazar Eğitim Vakfı harekete geçiyor

Pazar Eğitim Vakfı harekete geçiyor

Pazar'da eğitim alanında önemli hedeflerle yola çıkan Pazar Eğitim Vakfı'nın yeni yönetimi Kaymakam Ayhan Terzi başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Vakıf, hayırsever iş adamlarının destekleri ve yeni üyelerin katkılarıyla burs hizmeti verecek.

A+A-

Pazar Eğitim Vakfı’nın yeniden işler hale getirilmesi ve tüzüğündeki hedefler doğrultusunda hizmet sunması amacıyla çalışma başlatıldı.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, bugün Kaymakamlık Toplantı Salonunda vakıf yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir istişare toplantısı yaptı.

egitim3-001.jpg

EĞİTİM İÇİN EL BİRLİĞİ

Göreve başlamasıyla ilk olarak eğitim alanında ilçede faaliyetleri geliştirmek için çaba sarf etmeye başladıklarını ifade eden Kaymakam Terzi, “İlçedeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her çeşit ve derecedeki eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin; toplum ve kişilerin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak nitelik ve niceliğe ulaşması için maddi ve manevi katkıda bulunmak ve bu amaçla yeni kaynaklar sağlamak, Kültür Bakanlığına bağlı her çeşit kuruma gerekli desteği sağlamak amacıyla Pazar Eğitim Vakfı’nı faaliyete geçirme kararı aldık. Bu anlamda ilçemizdeki dinamikleri harekete geçireceğiz. İlk olarak bugün burada vakfımızın kamuoyuna tanıtılması ve destek alınması noktasına basınımızın temsilcileriyle bir araya geldik. İnanıyorum ki Pazarlılar bu eğitim konusunda duyarlı davranacak ve üye olarak ilk katkılarını sunacaklar.” diye konuştu.

egitim4kaymakamterzi.jpg

KOLAY ÜYELİK

Kaymakam Ayhan Terzi, Kaymakamlık resmi internet sitesi olan http://www.pazar.gov.tr adresinden üye kayıt formunun indirilerek çok kolay bir şekilde üye olunabileceğini belirterek, “İnternet sitemizden 1 fotoğraf ve üye kayıt formu doldurulmak suretiyle başvurular alınacak. Evrak posta ile ya da internet üzerinden de kaymakamlığımıza gönderilebilir. Üyelik aidatını yıllık 100 TL gibi cüzi bir rakamda tuttuk. Tamamen şeffaf bir ortamda herkesin takip edebileceği bir sistem kurduk. Hayırsever iş adamlarımızın verecekleri desteğe göre de bursluluk konusunda çalışmalarımızı genişleteceğiz” dedi.

gtm1.jpg

Bu konuda hayırsever Pazarlılar’ın desteklerinin yapacakları çalışmalarda kendileri için önemli olduğuna da vurgu yapan Pazar Eğitim Vakfı Başkanı Kaymakam Ayhan Terzi, “Eğitim konusu çok önemli. Türkiye’nin her yerindeki Pazarlı hemşehrilerimizin de destekleriyle vakfımızı işler hale getirmeyi hedefliyoruz. İnanıyoruz ki hemşehrilerimiz bu vakfımıza ne kadar destek olursa bizim de o kadar çalışma şevkimiz artacak.” ifadelerini kullandı.

egitim2-001.jpg

Pazar Eğitim Vakfı ile ilgili detaylı bilgiye Kaymakamlık dernek internet sitesinin http://www.pazar.gov.tr/rize-pazar-egitim-vakfi adresinden ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum
İlgili Haberler