1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Vakfı için seferber oldular
Pazar Eğitim Vakfı için seferber oldular

Pazar Eğitim Vakfı için seferber oldular

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi'nin başlattığı çalışma ile yeniden işler hale getirilen Pazar Eğitim Vakfı'na kayıtlar başladı. Pazarlılar gruplar halinde üye kaydı yaptırırken STK'lardan da tam destek geldi.

A+A-

Pazar Eğitim Vakfı’nın yeniden işler hale getirilmesiyle üye kayıtları da yenilenmeye başladı.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’nin yeniden gündeme almasıyla Pazar Eğitim Vakfı’na Pazarlı vatandaşlar da üye kaydı yaparak destek veriyor.

Bugün ise Pazar’da faaliyet gösteren oda ve kooperatiflerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının başkanları, üye aidatlarını yatırıp gerekli evrakları teslim ederek üyelikte bulundular.

vakif1.jpg

STK’ların gösterdikleri hassasiyet ve desteklerine teşekkür eden Kaymakam Terzi, “Pazar Eğitim Vakfı’nın Pazar’da eğitim alanında önemli bir misyonu tamamlayacağına inanıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılmıştır. Bu manada Pazarlı hemşehrilerimiz, iş adamlarımız, hayırseverlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteklerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Pazar STK Başkanları da Kaymakam Terzi’nin eğitim konusunda başlattığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek, her zaman destek olacaklarını vurguladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum
İlgili Haberler