1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Emniyet'in misafiri bu kez Hamidiye Çözüm Koleji
Pazar Emniyet'in misafiri bu kez Hamidiye Çözüm Koleji

Pazar Emniyet'in misafiri bu kez Hamidiye Çözüm Koleji

Pazar'da 'Gezelim görelim projesi' kapsamında Hamidiye Özel Çözüm Koleji öğrencileri Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen gezide polis selamı ile fotoğraf çekildiler.

A+A-

Pazar’da Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerin kendi yaşamlarıyla ilgili konularda bilgilendirmek, onları dışarıda bekleyen muhtemel tehlikelere karşı uyarmak, bilinçlendirmek, polis teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgiler vermek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla polis halk dayanışmasını çekirdekten başlatmak için polise yardımcı olmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu benimseterek, çocukların ders arasında değişik ortamlara getirerek moral ve motivasyonlarını artırmak gayesiyle başlatılan ‘Gezelim görelim projesi’ kapsamında faaliyetler devam ediyor.

cozumkopleji3.jpg

Proje kapsamında bu kez Pazar Hamidiye Özel Çözüm Koleji öğrencileri Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki birimlerde gezerek bilgi aldılar.

cozumkopleji2.jpg

Karakoldaki birimleri gezen öğrenciler, polis amcalarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

pol1-003.jpg

Fotoğraf çekimi esnasında öğrencilerin polis selamı vermesi ise dikkat çekti.

cozum1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum