1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eski Kaymakamı Rize'de
Pazar Eski Kaymakamı Rize'de

Pazar Eski Kaymakamı Rize'de

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, geçmişte kaymakamlık yaptığı Rize'nin Pazar ilçesinde dostlarıyla hasret giderdi.

A+A-

1975-76 yıllarında kısa süre Pazar Kaymakamlığı yapan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, aynı yıllarda Pazar Belediye Başkanı olan Başar Telatar'ın misafiri olarak geldiği ilçede, dostlarıyla birlikte geçmişi yâd etti. Pazar Kaymakamlığı görevinde 6 ay gibi kısa bir süre bulunmasına rağmen, başarısı ve halkla kurduğu samimi iletişimle tanınan Öner, daha sonra Çankırı, Giresun ve Bayburt'ta Vali olarak görev yapmıştı.

pazar2-002.jpg

Emekli olduktan sonra siyasete atılan Ali Haydar Öner, halen CHP Isparta Milletvekili olarak Parlamento'da yer alıyor. Pazar'da ilk olarak CHP seçim bürosunda partililerle görüşen CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, daha sonra Pazar esnafını ziyaret etti.

pazar3-001.jpg

7 yıl Bayburt Valisi olarak görev yapan Öner, Pazar Bayburtlular Derneğine giderek, Pazar'daki Bayburtlularla hasret giderdi.

pazar1-002.jpg

Ardından Ardeşen ve Çamlıhemşin'e giderek CHP Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı'nın seçim çalışmalarına destek veren Ali Haydar Öner, Ankara'dan Rize'nin iyi göründüğünü ve CHP'nin buradan en az bir Milletvekilini TBMM'ye göndermesini umduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum