1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Esnafı yeni yönetimini seçti
Pazar Esnafı yeni yönetimini seçti

Pazar Esnafı yeni yönetimini seçti

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası 18. Genel Kurulu Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen seçimlerde mevcut başkan Turgut Sağbaş yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

1972 yılında kurulan Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 18. olağan genel kurulu Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi.

kong5-002.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, STK başkanları, esnaf ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen olağan genel kurulun divan başkanlığını ise Rize Esnaf Odalar Birliği Başkan vekili Ekrem Kılıç yaptı.

kong4-003.jpg

Tek liste ile girilen seçimlerde katılan üyelerin tamamının oyuyla Mevcut Başkan Turgut Yaşar Sağbaş yeniden başkan seçildi.

sagbas1-001.jpg

Delegelere teşekkür eden Sağbaş, özellikle zincir mağazalarla yarışan küçük esnafın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, oda olarak bu zorlukların aşılması noktasında çaba sarf ettiklerini söyledi.

kong3-003.jpg

Turgut Yaşar Sağbaş Başkanlığındaki Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni yönetim kurulu; Rasim Çorbacı, Ali Bekiroğlu, Cihan Ayrılmış, Ercan Haydar Tuhan, İmdat Hazır ve Hızır Tonyalı’dan oluşurken; denetleme kurulu asıl üyeliklerine de Tahsin Pirim, Ali Yenigün ve Ali Berber seçildi.

vid1.jpg

kong2-003.jpg

kong8-001.jpg

kong7-001.jpg

kong6-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum