1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar esnafından demokrasi nöbetine destek
Pazar esnafından demokrasi nöbetine destek

Pazar esnafından demokrasi nöbetine destek

Pazar esnafı 11 gündür devam eden demokrasi nöbetine destek veriyor. İlçede bir süre önce hizmete açılan KOMAGENE firması, meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara çiğ köfte ve ayran servisi yapıyor.

A+A-

RAMMAZAN YILDIRIM
Pazar’da darbe girişimine karşı tüm Türkiye ile aynı anda başlatılan demokrasi nöbetine ilgi her geçen gün artarken, kalabalıklara Pazar esnafı da ikramda bulunarak destek oluyor.

komagene2.jpg

Her gün bir esnaf meydanda yapılan ikramı üslenirken, bir süre önce ilçede açtığı şubesi ile hizmete giren KOMAGENE firması ise çiğ köfte ve ayran servisi yaptı.

komagene3.jpg

Vatandaşlar, darbe girişiminin herkesi birbirine kenetlendirdiğini ve parti ayırımı olmaksızın insanların meydanda toplanarak demokrasi nöbetine devam ettiğini ifade ettiler.

nobet1-001.jpg

Bu arada Pazar Müftülüğü de gerek ilahi korosu ve gerekse imam hatipleri vasıtasıyla bir yandan ezgi ve ilahilerle kalabalıkların duygularına hitap ederken diğer yandan da Kur’an-ı Kerim tilavetiyle geceye huşu katmaya devam ediyor.

nobet2-001.jpg

İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, programların ilgiyle takip edildiğini ve hatta zaman zaman komşu ilçelerden gelen teklifleri de değerlendirdiklerini söyledi.

galeri.gif

komagene1.jpg

nobet3-001.jpg

nobet4-001.jpg

galeri.gif

nobet5-001.jpg

nobet6-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum