1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Fen Lisesi Rize'yi Yozgat'ta temsil edecek
Pazar Fen Lisesi Rize'yi Yozgat'ta temsil edecek

Pazar Fen Lisesi Rize'yi Yozgat'ta temsil edecek

Rize'de yapılan müsabakalarda il ikinciliği elde eden Pazar Fen Lisesi Kız Basketbol Takımı, 2-5 Mart 2017 tarihleri arasında Yozgat'ta yapılacak olan Grup Müsabakalarında Rize'yi temsil edecek.

A+A-

Pazar Fen Lisesi Kız Basketbol Takımı il ikincisi olarak Yozgat'ta yapılacak olan grup müsabakalarına katılacak.

pazarfen3.jpg

Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş, grup müsabakalarında da iyi sonuçlar alıp Pazar’a dönmeyi hedeflediklerini söyleyerek, “Genç Kızlar Basketbol İl finallerinde kızlarımız büyük bir başarıya imza atarak il ikincisi oldular. Kız Basketbol Takımımız 2-5 Mart 2017 tarihleri arasında Yozgat'ta yapılacak olan Grup Müsabakalarına katılmak üzere 01 Mart 2017 tarihinde saat 08.00'de Yozgat'a hareket edecek. Özel bir araçla yapılacak olan yolcukta öğrencilerimize okul müdürü olarak benimle birlikte, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yıldıray Büyükterzi ve Fizik Öğretmenimiz Elmas Şahin Kılıç eşlik edecek. Yozgat Çamlık Otel'de kalacak olan kafilemiz 05 Mart 2017 tarihinde Rize'ye dönüş yapacak. İnşallah grup maçlarından da alnımızın akıyla çıkıp Rize’mize, Pazar’ımıza yeni başarılar taşımayı hedefliyoruz” dedi.

pazarfen2.jpg

pazarfen1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum