1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Fen Lisesi’nden Ağrı ve Tokat’a yardım eli
Pazar Fen Lisesi’nden Ağrı ve Tokat’a yardım eli

Pazar Fen Lisesi’nden Ağrı ve Tokat’a yardım eli

Pazar Fen Lisesinde “Kardeş Okul Projesi” ile öğrenciler arasında başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Uluslararası Yardımlaşma Derneği (RABVE) aracılığıyla Ağrı ve Tokat'taki öğrencilere giyecek yardımında bulunuldu

A+A-

Pazar Fen Lisesinde “Kardeş Okul Projesi” ile öğrenciler arasında başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Uluslararası Yardımlaşma Derneği (RABVE) aracılığıyla Ağrı ili Eleşkirt ilçesi İkizgeçe Ortaokulu ve Tokat ili Erbaa ilçesi Karayaka Yatılı Bölge Ortaokulundaki öğrencilere toplam 80 bot ve 80 mont giyim yardımında bulunuldu.

yard4.jpg

Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş, konuyla ilgili açıklamasında “Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Özyanık’ın başlattığı “Kardeş Okul Projesi” ile amacımız, ülkemizde yardıma muhtaç olan kişileri tespit etmek ve yardım toplayarak dayanışma içinde onlara destek çıkmaktır. Yardıma muhtaç olan insanımıza yardım eli uzatarak yardımları onlara ulaştırmak en büyük hedeftir. Ayrıca, öğrencilerimizin okul hayatlarının dışında da yardımlaşmanın önemini bilerek her alanda çevresindeki insanlara karşı duyarlı olmalarını sağlamak, öğrencilere sosyal hayatlarında yaşayabilecekleri sıkıntıları elbirliğiyle aşabileceklerini göstermeyi amaçladı.” dedi.

yard2-001.jpg

    Konu ile ilgili olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Özyanık da “Amacımız, insanların teknolojik gelişmelerin beraberinde getirdiği olumsuzluklarla birbirlerinden uzaklaştıkları, yakın mesafede bile birbirlerini fark etmedikleri, birbirlerinin acıları ve sıkıntılarından habersiz oldukları bir zamanda, kendilerinin dışında, bolluk ve refah içindeki hayatın dışında da bir hayatın var olduğunu öğrencilerimize bir nebze de olsa hatırlatmak, insani duygulardan en önemlisi olan yardımlaşma duygusunu harekete geçirmekti.” ifadelerini kullandı.

yard3-001.jpg

yard1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız