1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Haberal Okulu'ndan Bilim Fuarı
Pazar Haberal Okulu'ndan Bilim Fuarı

Pazar Haberal Okulu'ndan Bilim Fuarı

Pazar Haberal Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Fuara Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş da katıldı.

A+A-

Pazar Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Birbirinden ilginç projelerin sergilendiği fuara Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu da katıldı.

haberal10.jpg

Okul Müdürü Mustafa Kaptan, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, “TÜBİTAK Bilim fuarları ile 5-12 sınıfları arasında okumakta olan öğrencilerin eğitim öğretim programlarına uygun olacak şekilde kendi ilgi alanları ve kabiliyetlerine göre araştırma yapmayı ve proje üretip sergilemeyi, böylelikle öğrenciler için eğlenceli öğrenme alanları oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu hususta okula mali destek sağlayarak okulların üretecekleri projelere destek olmaktadır. Bu amaç doğrultusunda Haberal Vakfı Yaşar Medine Haberal Ortaokulu olarak TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisini gerçekleştirdik. Matematik Öğretmeni Soner Kulaksız’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü bilim fuarına 11 öğretmenin danışmanlığında 63 öğrenci hazırladığı 32 proje ile katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nimet Büyük’ün eşliğinde Emekli Maarif Müdürü Osman Pınar tarafından bilim fuarının açılışı yapıldı. Projelerin sergisi devam ederken T.C. Milli Eğitim Bakanlığı müsteşar yardımcısı Sayın Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şemsettin Durmuş da bilim fuarına katıldı. Bütün projeler tek tek gezilip incelendi ve proje yapan öğrencilerle sohbet edildi.” dedi.

haberal9.jpg

haberal8.jpg

haberal7.jpg

haberal6-001.jpg

haberal5-002.jpg

haberal4-002.jpg

haberal3-002.jpg

habral2.jpg

haberal1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum