1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Haberal Ortaokulundan 'Su hayattır' etkinliği
Pazar Haberal Ortaokulundan 'Su hayattır' etkinliği

Pazar Haberal Ortaokulundan 'Su hayattır' etkinliği

Pazar Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu tarafından 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

A+A-

Pazar Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulunda, duvara çizilen bir çeşmenin altına her öğrenci su ile ilgili özlü sözleri sloganlaştırıp, damlacık olarak yapıştırdı.

hbrl3.jpg

Türkçe Öğretmeni Mert Bolver, özlü sözlerle ilgili çalışmaya katkı sağlarken görsel etkinlik Görsel Sanatlar Öğretmeni Melahat Parmak tarafından tasarlandı.

hbrl2.jpg

Öğretmen Parmak, 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında; 5A, 5B ve 5C sınıfı öğrencilerinin söyledikleri özlü sözler ve her damla bir hayattır projesi kapsamında damla boyama ve yapıştırma etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, bu çalışmaların öğrencilerin bilinçli yaşam hedeflerine katkı sunduğunu söyledi.

hbrl1.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız