1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Halkbank Şubesi'ne yeni müdür atandı
Pazar Halkbank Şubesi'ne yeni müdür atandı

Pazar Halkbank Şubesi'ne yeni müdür atandı

Pazar Halkbank Şube Müdürü Turan Kalafat'ın emekliye ayrılmasıyla yerine atanan Sadık Yaşar, görevine başladı. Yeni Müdürün ilk ziyaretçileri ise Pazar Esnaf Odası Yönetimi oldu.

A+A-

Halkbank Pazar Şube Müdürlüğüne Sadık Yaşar atandı.

Turan Kalafat’ın emekliye ayrılmasının ardından ataması gerçekleşen Sadık Yaşar, görevine başladı.

esnaf_halkbank2.jpg

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ile yönetim kurulu üyeleri, yeni Müdür Yaşar’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

esnaf_halkbank1.jpg

Halkbank’ın esnafın can damarı olduğunu ve devamlılığının sağlanması anlamında gayret içerisinde olduklarını ifade eden Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sağbaş, “Daha önceki yıllarda, Pazar Halkbank şubesinin kapanması nedeniyle bir süre ilçemizde sıkıntılı dönemler yaşandı. Yoğun mücadele sonucu yeniden şubemiz hizmete girdi. Şu anda da sorunsuz şekilde devam ediyor. Aynı zamanda yeni bir binaya da taşındı. Sizlere buradaki yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

halkbank_sadik_yasar.jpg

Müdür Sadık Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ordu merkez şubeden geldim. Orduluyum. Bölgenin insanıyız. Burada bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Esnafımız, vatandaşlarımız ile inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Esnafımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum