1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Handağı Grup İçme Suyu kaynağında inceleme
Pazar Handağı Grup İçme Suyu kaynağında inceleme

Pazar Handağı Grup İçme Suyu kaynağında inceleme

Eylül ayı içinde gerçekleşen kuvvetli yağışlar ve heyelanlar nedeniyle gözesinde çok büyük çaplı hasarlar oluşan Handağı Grup İçme Suyu kaynağında Kaymakam ve il genel meclisi üyelerinden oluşan heyet, incelemelerde bulundu.

A+A-

Pazar'da su incelemesi...

su4-002.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, beraberinde İl Genel Meclis üyeleri Rasim Çorbacı ve Osman Nuri Hasçelik, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis Halim Erkan ve Handağı grup içme suyundan faydalanan; Sessizdere, Irmak Yeniköy, Irmak, Derebaşı ve Hamidiye köyü muhtarları ile birlikte Handağı Grup İçme Suyu kaynağında incelemelerde bulundu.

su7.jpg

Eylül ayı içinde gerçekleşen kuvvetli yağışlar ve heyelanlar nedeniyle gözesinde çok büyük çaplı hasarlar oluşan Handağı Grup İçme Suyu kaynağını inceleyen Kaymakam Aslan yaptığı açıklamada, “Su alma yapısında gözlemlenen eksiklikler giderilerek vatandaşlarımızın acil su ihtiyacı karşılandığı. İki yıl önce yaptığımız ek kaynak çalışmasında meydana gelen heyelan da ivedilikle temizlenecek ve su alma yapısının doğal olaylardan daha az etkilenmesi yönünde tedbirler alınması için proje çalışmaları başladı. Muhtarlarımıza köyün birincil işlerinden olarak su alma yapılarında muhtarlıklarca periyodik bakımların yapılması, bölgemizde sık sık meydana gelen heyelanlar nedeniyle su isale hattında veya kaynağında meydana gelebilecek hasarların imkânlar ölçüsünde en kısa sürede giderilerek vatandaşların mağdur edilmemesi uyarılarında bulunduk.” dedi.

su6.jpg

su5.jpg

su3-002.jpg

su2-002.jpg

su1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız