1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü kuruldu
Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü kuruldu

Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü kuruldu

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokole istinaden, Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik Çalışmaları Yönergesi kapsamında oluşturulan gençlik koordinatörlüklerine Pazar İlçesi de katıldı.

A+A-

Yönergeye istinaden Pazar Hatuniye Camii’nde İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in öncülüğünde İlçe Vaizi Akif Köse ve gönüllü İmam Hatipler; Seydi Bayram Seydioğlu,  Yusuf Kambur, Yusuf Duman, Cabir Yazıcı, Dursun Tekin, Nehir Çörek,  Cemal Taşçı, Zeki Fidan, Adem Türkücü, Hasan Ayrılmış, Veysel Yeşilbağ, Hasan Demirci, Turan Çelik, Aziz Alantepe ve Halil Çelik ile toplantı düzenlendi.  İlçe Müftüsü Düzgüney, yönergenin içeriğinden bahsederek, Pazar gençliğine milli ve manevi değerleri ulaştırmada bu koordinatörlüğün, önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

koord1.jpg

Toplantıda sonunda yapılan değerlendirmede, Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne Hatuniye Camii Uzman İmam Hatibi Halil Çelik seçildi.

Çelik, kurulan Gençlik Koordinatörlüğü ile ilgi yaptığı açıklamada, “Gençlik Koordinatörlüğümüz ilçe müftümüzün öncülüğünde ve komisyonda gönüllü görev alan hocalarımızla birlikte hedefimiz, Pazar’da ulaşılmadık çocuk/genç bırakmamaktır. Cami merkezli yapacağımız çalışmalarımıza ilk olarak okullardan başlayacağız. Bu meyanda bütün kamu kuruluşlarıyla, STK’larla, esnafımızla koordineli projeler üreteceğiz. Ümit ediyorum ki Pazar’ımızda toplumun her kesiminin tasvip edeceği güzel hizmetler ortaya koyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum